Aquest dimarts, 14 d’abril, es complirà ja un mes del confinament de la ciutadania, com a mesura per contenir la propagació del coronavirus. Cadascú ho viu a la seva manera i amb les seves casuístiques, però el cert és que els nostres hàbits han canviat radicalment en qüestió de setmanes. Precisament, a l’Informatiu Conca de Barberà d’aquest cap de setmana ens hem interessat per conèixer com s’han adaptat alguns periodistes de la Conca de Barberà a l’actual escenari, com treballen, però també com passen les hores. I des dels ulls que expliquen a la societat què passa a la comarca, al país i al món, ens relaten ara una breu crònica del confinament i dels pensaments que els produeix aquesta crisi sanitària, que també ho és ja econòmica i social.

Escoltem les aportacions dels periodistes espluguins Patricia Valencia i Òscar Palau, i els montblanquins Meritxell Roselló i Jordi Cartanyà, aquest darrer que, fins i tot, ens regala un poema de Aurélia Lassaque que ell mateix ha musicat.

REPORTAGE – Informatiu Conca de Barberà de l’11 d’abril del 2020