Intèrprets: Edu Sánchez, Julia Moyà, Josep Morató i Gerard Bosch. Entrevistes: Laura Ruiz de Porras, Judit López, Meritxell Garcia, Alba González, Ester Anglès, Josep Besora, Teresa Roig, Sara Hernández, Josep Ramon Guiu, Patricia Valencia, Òscar Palau, Meritxell Roselló i Jordi Cartañá.

Fem balanç del primer mes d’estat d’alarma i en parlem amb personal sanitari de la Conca de Barberà que ens expliquen com han viscut les darreres setmanes. També escoltem les directores i directors dels centres escolars de l’Espluga que valoren l’aturada de l’activitat i la imminent tornada de forma telemàtica. També busquem valoració del sector vinculat al turisme, per això parlem amb el president de l’Associació d’Hostaleria de la Conca, Josep Ramon Guiu. Tanquem el bloc dedicat a la crisi del coronavirus amb les reflexions de diversos petiodistes de la comarca.