Els alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barberà s’han sumat aquest dilluns a la campanya de suport al president de la Generalitat, Quim Torra que va començar a fer-se sentir aquest diumenge per les xarxes socials.

Aquesta mobilització dels alcaldes i alcaldeses per xarxes té l’objectiu d’expressar l’agraïment per la tasca del president en la gestió de l’estat d’emergència pel coronavirus. A banda d’això, amb aquesta crida, els batlles es posen “a disposició” de Torra per la reiterada petició de confinament total, i alguns d’elles aposten per tancar el municipi si l’Estat continua sense clausurar Catalunya.

Alcaldes com Josep M. Vidal de l’Espluga de Francolí o Josep Andreu de Montblanc s’han sumat a la campanya.

La campanya impulsada per l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, també president de l’Associació de Municipis per la Independència. “Es tracta de fer saber al president de la Generalitat i del govern de Catalunya que ens té al costat i que molts alcaldes i alcaldesses del país compartim la necessitat de prendre mesures més dràstiques per minimitzar els efectes del Covid-19”, explica Cervera.