Les targetes moneder, per garantir el menjar per a infants amb beca menjador, s’han començat a repartir aquest dilluns. El Consell Comarcal de la Conca de Braberà reperteix 275 targetes moneder a la comarca.

Les targetes destinades a l’Espluga, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i a Sarral s’han començat a distribuir aquest dilluns a cada població. En el cas de l’Espluga de Francolí les targetes s’han distribuuit a l’Antic Hospital de les 9 h a les 11 h del matí. A Montblanc les targetes s’han donat des de la seu del Consell Comarcal com també les de Santa Coloma de Queralt. En els municipis més petits seran els mateixos Ajuntaments els encarregats de repartir les targetes moneder.

La prestació de cada família serà el corresponent als deu dies que no es prestarà el servei de menjador o durant el temps previst de tancament dels centres. Les targetes inclouen l’import d’aquest període -un total de 40 euros- que correspondrien aquests deu dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. En el cas que s’allargués, es farà el recàrrec automàtic. Les targes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes en qualsevol establiment d’alimentació. 

Imatge: Gerard Bosch