Montblanc es prepara per a la celebració del Carnaval 2020. Una de les colles que els darrers anys ha fet reviure el Carnaval a la vila ha estat Embragània. Amb aquesta acció, la colla deixa entreveure que el moviment Tsnumani serà el centre de la seva proposta per al Carnaval 2020. 

Aquests dies per les xarxes socials s’ha creat un perfil de Tsunami Embragànic en que han emès un comunicat on s’explica que realitzaran diverses accions el 22 de febrer, dia de Carnaval. El Tsunami fa una crida als manifestants a demanar-se festa a la feina, estar disposat a desplaçar-se fins a Montblanc i a passar el matí, la tarda i la nit fora de casa per convertir en èxit un nou dia intens de mobilitzacions.

En el mateix escrit, el moviment recomana portar roba negra, bateries externes pel mòbil, queviures (remarquen que està prohibit portar productes càrnics i xocolata desfeta), ciris i espelmes i una actitud “tenaçment noviolenta”.

#TsunamiEmbrgànic assegura que és molt important seguir els canals oficials per a poder participar de totes les accions i activitats del 22F. “Són aplicacions segures contra atacs informàtics, i plenes de sàtira, humor negre, no-censura i diversió”, expliquen en l’escrit.

En el comunicat expliquen que a partir del dijous 20 de febrer totes les accions de Tsnuma Embragànic seran vinculades a través de Telegram, Instagram i Facebook.