La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc ha arribat a un acord amb l’associació APODISCA-TILMAR per tal que realitzi les tasques de manteniment en el cementiri municipal.

Aquest acord permetrà que APRODISCA realitzi la conservació d’aquest espai a fi que les instal·lacions es trobin en unes condicions òptimes. A més de la conservació i la neteja, també realitzaran tasques de vigilància i jardineria.

Amb aquest acord, el regidor de serveis municipals i medi ambient, Santi Porta, afirma que hi haurà “una millora en les condicions i el manteniment d’aquesta instal·lació”. A més, afirma que, “en breu s’anunciaran noves intervencions extraordinàries per tal de que hi hagi avenços en el cementiri municipal”.

Amb l’acord entre l’Ajuntament i APRODISCA es fa una aposta clara per tal de que hi hagi una col·laboració social que repercutirà en la millora d’una instal·lació que visiten dotzenes de montblanquins i montblanquines setmanalment.