El Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet – Montblanc disposa del nou mapa topogràfic escala 1:25.000 (MTC25) editat per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya amb la col·laboració dels Consells Comarcals. El mapa inclou la xarxa de camins, corriols i senders, així com els itineraris i la xarxa d’equipaments existents en aquests territoris. El mapa s’inclou dins la col·lecció “Capitals comarcals”, i correspon a Montblanc

Aquesta edició segueix els mapes publicats dels parcs de la Serralada Litoral, la Serralada de Marina, el Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i el Parc Natural del Montgrí també inclosos dins la col·lecció de “Capitals comarcals”.

La representació del territori a escala 1:25 000 que caracteritza la sèrie MTC25 ofereix una visió detallada per tractar de manera acurada el tema de l’accessibilitat des de diferents punts de vista, com ara les activitats que s’hi desenvolupen, el medi natural, els llocs d’interès i els equipaments públics, el que els converteix en un format de gran interès i especialment atractiu tant per a professionals que usen la cartografia com per a un públic més general.