L’Espluga de Francolí ha celebrat aquest diumenge la prova més multitudinària del Motoany del Motoclub Francolí. I és que s’ha assolit el rècord d’inscrits amb un total de 165 pilots i l’organització va haver de tancar inscripcions una setmana abans de l’esdeveniment esportiu.

El Motoany, amb dues dècades d’història, és una trobada no competitiva, però tot i aquest fet, es va poder apreciar una atmosfera de campionat d’enduro. També va ser protagonista el temps, ja que després de la pluja de la nit anterior, el circuit es va omplir de fang, fet que va dificultar la tasca dels i les pilots.

No obstant el temps, el Motoparc Francolí va rebre centenars de persones vingudes d’arreu del territori amb l’objectiu de viure una autèntica jornada de motor i gas.

Pel que fa als guanyadors de la prova per parelles del Motoany 2019, van ser Marcel Pllice i Eduard Marcgales i en solitari el vencedor va ser Marc Font. D’altra banda, en va destacar el paper dels esplugins Oscar Soriano i Gerard Barrabeig que a la prova per parelles van finalitzar tercers.