El programa “El foraster” de TV3 es va acomiadar des de Vimbodí i Poblet. Quim Masferrer va tancar la temporada amb una vista al voltant del monestir i del municipi de la Conca de Barberà.

El foraster” va iniciar la visita amb l’ajuda de la Maite del Bar Solé, que coneix tot el poble, sap tot el que passa i té una idea molt clara de com li agradaria que fos el programa. Seguint les seves indicacions, en Quim va conèixer en Paco, el mestre vidrier, i en Claudio, l’home que canta pel carrer. Amb en Cisco i en Dídac va sortir a buscar tòfones acompanyat dels gossos. 
També va parlar amb en Pere, pastor de Vimbodí, que va descobrir el vincle que es pot arribar a establir entre dos bons amics pastors que pasturen en terres ben llunyanes. També va parlar amb l’Alfons i en Joan, que mantenen obert el cinema Foment. Com no podia ser d’una altra manera van fer parada al Monestir de Poblet. Per acabar, i també seguint les indicacions de la Maite, en Miquel, de la Pirotècnica Catalana, li va preparar un castell de focs.