L’Espluga de Francolí celebrarà diumenge vinent, 19 de gener, el tradicional Motoany del Motoclub Francolí, i ho farà amb rècord de pilots inscrits, arribant als 165 participants. S’han hagut de tancar les inscripcions una setmana abans de l’esdeveniment esportiu.

El Motoany és una prova veterana, amb dues dècades d’història. És una trobada no competitiva de 3 hores de resistència per equips o individual que organitza el Motoclub Francolí, i que cada any atrau pilots d’arreu de Catalunya. S’hi esperen mig miler d’espectadors. El guanyador serà el pilot que aconsegueixi fer més voltes al circuit en el menor temps durant les 3 hores.

La prova que se celebrarà al Motoparc Francolí de l’Espluga començarà a dos quarts de 9 amb les inscripcions i l’esmorzar. De 9.45 h a 10.30 h hi haurà els entrenaments cronometrats. Els organitzadors certifiquen que han creat un circuit llarg, tècnic i amb zones noves de les edicions anteriors.