Sarral celebra aquest dissabte 18 de gener la Festa dels Quintos, un acte tradicional que se celebra des de l’any 1942 al voltant de la festivitat de Sant Antoni Abat però que en l’actualitat pren forma gairebé de Carnaval.

La jornada començarà amb la cercavila matinal i l’Ofrena a Sant Antoni Abat. L’acte més esperat és els tradicionals Tres Tombs que començaran a dos quarts d’una del migdia i, com és habitual, la rua estarà encapçalada per la carrossa amb els 14 joves que assoleixen la majoria d’edat, enguany els nascuts l’any 2002. Al tercer tomb, a l’altura de l’Escola Municipal Salvador Ninot, es farà el vermut popular, tot plegat acompanyats de la txaranga Estrella Band.

La Festa dels Quintos continuarà a la tarda, concretament a partir de les 6 de la tarda a la sala recreativa municipal, se celebrarà el ball de tarda amb l’orquestra Metropol. També es coneixeran els premis de les carrosses. L’orquestra posarà la música del ball de les 12 de la nit, una festa que continuarà amb versions de la mateixa orquestra i el DJ Hope. L’entrada és gratuïta.