Després de 10 anys, aquest gener el Club d’Escacs de l’Espluga ha renovat la junta en bloc per donar relleu a una nova direcció de l’entitat amb més càrrecs que encapçala Miquel Trullols. 

En la última assemblea del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, celebrada el passat 25 d’octubre de 2019, es va donar per finalitzat el mandat de l’actual Junta. Després del període d’un mes per presentar candidatures, es va optar per una opció amb antics jugadors i pares de nous jugadors per tal de continuar amb la tasca de formació de jugadors i seguir competint en les diferents categories a nivell provincial.

La nova Junta està formada per Miquel Trullols com a president i substituint a Marta Amigó, Moisès Ferrete com a secretari, repeteix Josep Mª Guasch com a tresorer, i també s’incorporen com a vocals Joan Ibarz i Marta Vendrell.

Les activitats per aquest any van començar amb la participació d’un equip , juntament amb jugadors del Club d’Escacs Montblanc, al campionat per equips en la categoria Sub12, la participació de 3 jugadors en el campionat individual Provincial Sub14 i Sub16, i a partir del 19 de gener amb 2 equips, un de 8 jugadors a la categoria Primera Provincial i un altre de 4 jugadors a la categoria Tercera Provincial a la Lliga Catalana d’Escacs.