El sopar en el qual s’escolliran la Princesa i el Sant Jordi de la XXXIII Setmana Medieval de Montblanc serà el dissabte 18 de gener, a partir de dos quarts de 9 del vespre al pavelló del Casal Montblanquí. Durant l’elecció, se’n presentaran també les principals novetats. Com ara el cartell i altres personatges rellevants de la festa de recreació històrica més important de Catalunya.

El format de la gala mantindrà el sopar, les proves als candidats i les votacions dels associats, però es compactarà per escurçar-ne la durada. Els socis i sòcies de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, l’organitzadora de la festa, votaran els millor candidat a cadascun dels dos personatges centrals. Enguany, opten a ser candidates a Princesa totes les montblanquines que ho desitgin, nascudes l’any 2002; i en el cas dels nois pel paper de Sant Jordi, els nascuts el 1999.

Les entrades per assistir al sopar seran a la venda entre el 7 i el 14 de gener, a un preu de 26 euros pels adults i 15 euros per la canalla. Es vendran a les oficines de l’Associació Medieval, al carrer de la muralla Sant Jordi, entre les 5 i 2/4 de 8 de la tarda