El restaurant «El Celler» de l’Espluga i el celler Rendé Masdéu, que compartien edifici a la Font Baixa prop de la llera del Francolí, van ser literalment arrasats pel riu durant la riuada del passat 22 d’octubre.

Del restaurant no en va quedar res i els propietaris que actualment ho portaven han decidit fer menjar per emportar pel dia 24 de desembre a la nit. Cada establiment ha començat un renaixement diferent amb més o menys dificultats, però els propietaris del restaurant «El Celler» són els que ho tenen més difícil després que no els hi quedes res.

Amb aquesta iniciativa el restaurant intentarà agafar diverses comandes per poder-se refer. Les comandes s’agafaran fins dos dies abans i l’hora de recollida serà fins a les 20.30 h del mateix 24 de desembre. La recollida s’ha de fer al C/Pompeu Fabra, 2 davant l’Escola Vedruna. A més a més, per comandes superiors a 50 € hi haurà una ampolla del Celler Rendé Masdéu.

Tots aquells que ho vulguin ho poden fer trucant al 650 273 583.