La Mostra d’Art Jove arriba enguany a la setzena edició i ho fa projectant l’obra de la colomina Maria Pontnou Bartolí a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc. La nova exposició s’ha inaugurat aquest divendres compartint espai amb els vins dels Gerida viticultors i la música del pianista Marc Cubero.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc i vins i caves Portell de Sarral, ha organitzat la setzena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

Enguany la Maria Pontnou Bartolí de Santa Coloma de Queralt participa a la Mostra d’Art per tal d’exposar la seva obra que consta de treballs de disseny gràfic i d’arts plàstiques.

En l’acte d’inauguració s’han exposat diferents obres de la colomina Maria Pontnou Bartolí. També ha tingut lloc una petita cata de vi de producció jove amb l'”Estupendo!” dels Gerida viticultors i tot amenitzat amb música en viu de la mà del jove pianista Marc Cubero.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra un total de 18 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i aquest any disseny gràfic.