El “Vi de Fang” del Celler Rendé Masdéu serà un dels tres vins que els germans Roca del Celler de Can Roca serviran a la Cimera del Clima (COP 25) de l’ONU a Madrid aquest dilluns, 2 de desembre.

Els germans Roca han dissenyat un menú especial que degustaran els primers ministres, caps d’Estat i de Govern i el secretari general de les Nacions Unides al dinar de benvinguda a la Cimera de Clima.

ÀUDIO: Mariona Rendé, propietaria del Celler Rendé Masdéu, explica la proposta

El vi del dinar parlarà d’inundacions i incendis i de la recuperació de destil·lats ja que serviran el “Vi de Fang” que el Celler Rendé Masdéu, desaparegut per la riuada del 22 d’octubre, va poder recuperar entre el fang, concretament serà el Trepat de Jordiet 2018 Celler Rendé Masdeu DO Conca de Barberà. També un vi de vinyes cremades a l’incendi del 2012 a l’Empordà, Caranyana 2012 Vi de Fum Arché Pagès i un vi xilè que recorderà el debat de justícia ambiental i justícia econòmica en la lluita de l’Araucania. El vi xilè escollit serà Huaso de Sauzal Chilena Renán Cancino 2015.

ÀUDIO: Rendé parla de la solidaritat d’aquests dies

‘La Terra s’esgota’ amb aquest títol, el menú dissenyat pels germans Roca s’inicia amb un plat que planteja el problema global de l’aigua, tot plegat el menú gira al voltant del canvi climàtic.