Barberà de la Conca ha estat víctima aquest dimarts d’una nova onada de robatoris. Concretament dimarts 26 de novembre el municipi va comptabilitzar 8 fets.

Segons ha pogut saber l’EFMR.cat els Mossos d’Esquadra han rebut 8 denúncies de robatoris o intents de robatoris aquesta setmana, segons el cos de seguretat podrien ser més, ja que en molts casos es tractaria de segones residències. Tots ells amb un mateix patró comú: cases buides de les quals els presumptes lladres es van endur joies, diners en efectiu i aparells electrònics.

Barberà de la Conca se suma a les poblacions de l’Espluga de Francolí, Montblanc i Vimbodí que estan patint una onada de robatoris considerable en només un mes.

Els Mossos d’Esquadra han intensificat la vigilància a la Conca de Barberà amb més presència policial a la zona i també compten amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius. El cos de la Generalitat demana la col·laboració de la població amb l’objectiu de recopilar la màxima informació possible sobre aquest episodi. Els investigadors s’estan centrant a identificar i localitzar l’autor o autors d’aquests robatoris.