La Cambra de Comerç de Reus ha atorgat aquest dijous una quarantena de guardons de l’àmbit territorial de la cambra, entre ells la Conca de Barberà, en un acte al Tecnoparc i que va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra.

En el marc dels Premis Cambra 2019 la Conca s’ha beneficiat de 6 premis en empreses entre elles les següents:

  • Ames (Montblanc)
  • Cooperativa Fet a la Conca
  • El Molí del Mallol (Montblanc)
  • Europastry (Sarral)
  • Succès Vinícola (Pira)
  • VÍtrum, festa del vidre artesà (Vimbodí i Poblet)

El premi especial comarcal de la Conca de Barberà ha estat pel Consell Regulador de la DO Conca de Barberà perquè va engegar, en un temps rècord i amb la complicitat dels seus cellers, una gran iniciativa solidària davant l’adversitat del Celler Rendé Masdéu que va ser arrasat el passat 22 d’octubre.

Els premis d’honor un ha estat pel Monestir de Poblet per la seva aposta per a la sostenibilitat amb el Programa Cosmos Poblet que pretén desenvolupar tota una sèrie de projectes i actuacions integrals en tots aquells àmbits que afecten la vida del Monestir, partint de la base sostenible.