L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí conjuntament amb els Mossos d’Esquadra fan una crida a la ciutadania a incrementar les precaucions i a afrontar aquesta problemàtica generalitzada arreu del muncipi amb serenitat, malgrat la situació d’angoixa que pugui generar. En aquest sentit, els diversos agents implicats treballen des dels últims dies sobre el terreny per detectar i prevenir nous casos.

En aquest sentit, la problemàtica ha esdevingut un eix de treball prioritari del consistori i dels cossos de seguretat; conscients de la lògica preocupació i la situació d’angoixa que aquesta ha generat entre els veïns afectats i la ciutadania en general. Amb tot, Ajuntament, Mossos d’Esquadra i Vigilants Municipals volen donar a la ciutadania un missatge de tranquil·litat, confiança i serenor i informar al conjunt de la població que al llarg dels darrers mesos i setmanes s’han desplegat amb èxit arreu de la comarca diverses accions encaminades a detectar i prevenir aquest tipus de robatoris.

El cos de Mossos d’Esquadra intensifica la vigilància

Segons ha pogut saber l’EFMR.cat els Mossos d’Esquadra intensifiquen la vigilància a l’Espluga de Francolí amb més presència policial a la zona. El cos de la Generalitat demana la col·laboració de la població amb l’objectiu de recopilar la màxima informació possible sobre aquest episodi. Els investigadors s’estan centrant a identificar i localitzar l’autor o autors d’aquests robatoris.

Consells del Departament d’Interior