Diversos clubs esportius de Montblanc estan preparant activitats per recaptar fons per la Riuada Solidària i ajudar als afectats pels aiguats del passat 22 d’octubre.

Aquest proper dissabte el Club Futbol Montblanc jugarà a casa, al municipal Josep Gomis, contra el Sènia CF a les 16:30h. Tots els diners recaptats amb les entrades del partit es destinaran, de manera íntegra, a la Riuada Solidària de Montblanc. També el mateix dissabte el Club Bàsquet Montblanc farà la presentació dels equips de la temporada 2019/2020 a les 4 de la tarda i es disputarà un partit de 3a catalana contra el Reus Ploms a les 6. Hi haurà berenar i sortejos entre tots els assistents, i tots els diners que es recaptin amb el sorteig es destinarà a la Riuada Solidària del Francolí.

També ha preparat una acció solidària el Club d’Escacs de Montblanc, per al proper 30 de novembre0 El club de Montblanc, conjuntament amb el de l’Espluga de Francolí i el de Santa Coloma de Queralt han preparat un torneig de partides ràpides on hi haurà dos grups de competició: sub-14 i absolut. Els diners recaptats amb l’aportació dels participants es destinaran també a la Riuada Solidària.

Altres entitats esportives preparen accions solidàries, que es donaran a conèixer en els propers dies quan es presenti el programa d’actes del cap de setmana 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, quan Montblanc organitzarà desenes d’activitats en solidaritat amb els afectats.