El Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya ha fet públic que obrirà un número de compte específic per recollir donatius econòmics que es destinaran especialment a l’Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga.

A fe de canalitzar les ajudes a l’ADF de l’Espluga de Francolí, greument afectada per les inundacions de la setmana passada, el Secretariat recollirà també totes les ajudes de material que cada ADF o empreses interessades puguin aportar per pal·liar les mancances de l’ADF afectada. El mateix Secretariat complementarà aquestes ajudes amb material propi del magatzem en temes de motxilles i comunicacions.

Desenes de vehicles ajudant en la recuperació del territori (Imatge: Pep Morató)

A més a més, una vegada estigui la campanya tancada, es farà un acte conjunt de lliurament de totes les ajudes rebudes, en el municipi de l’Espluga amb la presència de tots els col·laboradors.

Centenars de persones de les Agrupacions de Defensa de l’Espluga han estat ajudant aquests dies a l’Espluga de Francolí i a la Conca de Barberà per recuperar la normalitat. Des del mateix dimecres els ADF de tot Catalunya van ajudar l’ADF de l’Espluga que ho ha perdut tot per la riuada del dia 22 d’octubre.

L’ADF de l’Espluga conjuntament amb l’alcalde Josep M. Vidal i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Teresa Jordà (Imatge: Adrià Roca)