Durant el Pont de Tots Sants a les Coves de la Font Major es faran tallers de prehistòria destinats a famílies amb infants de 4 a 12 anys. Aquesta tallers es fan de forma habitual a les Coves de l’Espluga, destinats sobretot a les escoles que visiten les Coves però en dies destacats, vacances i ponts, on s’espera força afluència de visitants aquests s’adapten al públic familiar per poder gaudir de la visita i també del taller.

El taller de prehistòria tindrà lloc el dissabte dia 2 i diumenge dia 3 de novembre les 12.30h. El preu del taller serà de  4.70€ per nen/a i d’una durada d’1.30h. Les places són limitades i les inscripcions ja es poder fer a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí al telèfon 977-871220 o via correu electrònic a fontmajor@covesdelespluga.info

El taller anirà coordinat per monitors de l’empresa espluguina Drac Actiu i durant el taller els nens i nenes faran activitats pràctiques com aprendre a construir una cabana paleolítica amb pals, pells i branques sota una balma; coneixeran les eines prehistòriques de caça, la seva evolució i les seves utilitats i crearan la seva pròpia pintura rupestre amb pintures naturals, damunt una lloseta de pedra que després podran endur-se de record cap a casa.