El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, s’ha desplaçat aquest dimecres al migdia a la zona afectada per la riuada del Francolí. Des del centre de comandament, que està ubicat a la Riba, Torra ha declarat que “tots els esforços se centren en trobar les quatre persones desaparegudes”. 

Ricard Expósito, cap de l’operatiu, ha detallat del centre de comandament que estan cercant quatre persones desaparegudes inspecciona tot el tram de riu des de l’Espluga de Francolí fins a la seva desembocadura, al port de Tarragona.

Aquest matí coneixíem que els Serveis d’Emergència busquen dos homes, un veí de Prades i un de l’Espluga de Francolí, de més de setanta anys, que es van veure sorpresos per la riuada mentre eren a l’interior d’un cotxe vermell. Aquest matí s’ha localitzat el vehicle bolcat i els Mossos han confirmat que no hi havia ningú a l’interior.