La DO Conca de Barberà es solidaritza amb totes les persones afectades pels aiguats, així ho ha comunicat aquest matí de dimecres 23 d’octubre en un comunicat a les xarxes socials.

El president de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu, el president de l’INCAVI, Àngel Xifré, el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona i diferents elaboradors i cellers viticultors s’han reunit aquest matí per donar una resposta solidària al Celler Rendé Masdéu.

Des de la DO es posarà en marxa una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat. Aquesta tarda es publicarà l’enllaç. També s’està organitzant l’elaboració d’un ví solidari. Un cupatge solidari realitzzat per l’aportació desinterassada de tots els cellers de la Conca de Barberà.

El comunicat acaba amb el hastag #alvostrecostat