El Club Patí del Casal de l’Espluga ha estat l’amfitrió de les semifinals de la fase d’interclubs de patinatge artístic de la província de Tarragona.

Durant tot aquest dissabte, al pavelló municipal de l’Espluga hi van competir patinadors/es de 9 clubs: Pla de Santa Maria, Jove Salou, CPA Vendrell, CP La Pobla de Mafument, Club Esports Vendrell, Ap montroig, CE Roda Barà, Ae Montblanc i patinadors de la casa del CP Casal de L’Espluga.

Concretament l’Espluga ha acollit les semifinals d’interclubs de patinatge artístic de la província de Tarragona de la zona 1 i 2 d’un total de 6 zones. Durant tot el matí i tota la tarda es van poder veure patinadors i patinadores al pavelló municipal.

Pel que fa al Club patí Casal de l’Espluga la patinadora Adriana Trullols es va classificar en tercera posició el nivell VI (+12 anys) per participar a la final.

En aquesta ocasió tots els classificats van obtenir un bitllet a la final que se celebrarà el diumenge dia 1 de desembre al Pavelló Olímpic de Reus.