162 corredors han participat en les dues curses organitzades per l’Associació Esportiva Barberà de la Conca Mou-te. La tercera edició de la cursa ha comptat amb la cursa de 12,5 km i la cursa i caminada de 5 km.

Pel que fa a la cursa de 12,5 quilòmetres, la participació ha estat de 43 corredors. La cursa i caminada de 5 quilòmetres en canvi hi ha participat 119 persones. Les curses han compartit recorregut els primers quilòmetres i les dues han transcorregut entre vinyes per camins del terme municipal de Barberà.

Imatge: Pep Morató

Marc Morató del Club Atlètic Esplugí ha estat el guanyador de la cursa de 12,5 km amb un temps de 50 minuts i 40 segons, seguit per Miquel Pastor que ha arribat 5 minuts després acabant amb un temps de 55 minuts i 7 segons. La tercera posició ha estat per Albert Randé de Corredors.cat amb 55 minuts i 25 segons.

Susan Jiménez amb un temps d’una hora, onze minuts i 54 segons ha estat la primera a arribar en la categoria femenina, seguida de Raquel Viñau de Spartans Guaret amb un temps de 1:19:08 i en tercera posició Marta Vidal amb un temps de 1:21:40.

Pel que fa a la cursa de 5 km el primer classificat ha estat Roger Gabarró amb un temps de 18 minuts i 5 segons. En categoria femenina Vanessa Solé ha estat la guanyadora amb un temps de 24 minuts i 51 segons.

Imatges de Pep Morató