El Consell Comarcal de la Conca de Barberà que gestiona el servei de transport entre municipis de la comarca ha comunicat que durant el primer semestre del 2019 hi hagut un increment de passatgers.

Per tal de facilitar la comunicació i l’accés de serveis a la comarca el Consell Comarcal compta amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Durant aquest primer semestre han utilitzat el servei un total de 2.663 usuaris, que representa un increment del 6% respecte al primer semestre de l’any 2018.

De les 9 rutes que el consell comarcal ofereix la que fa el trajecte Tarragona – Valls- Vilaverd – Montblanc- L’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet ha estat la més sol·licitada amb 695 passatgers tot i això hi hagut una variació negativa respecte l’any anterior d’un 6%. La linia que ha tingut una variació més important respecte el 2018 ha estat la ruta entre Biure – Conesa – Les Piles – Guialmons – Sta. Coloma de Queralt que ha augmentat un 369%.