El primer equip masculí de la Unió Esportiva Espluga ha iniciat la temporada aquest dissabte al Municipal de Salou perdent per 2 gols a 1 davant del Salou “B”. Malgrat la derrota, l’equip es mostra il.lusionat, i és que s’han incorporat cares noves, i a més a més, els juvenils comencen a tenir molta presència al primer equip.

Després de la mala temporada passada, Xavi Blánquez va convertir-se en nou primer entrenador de l’equip espluguí en substitució de Toni Musté, qui va decidir fer un pas al costat. Malgrat això, Musté segueix vinculat a la banqueta i al conjunt verd-i-blanc, assistint i ajudant a Blánquez.

Nova temporada, nous reptes

L’arribada del nou entrenador i de la nova temporada al grup 24 de Quarta Catalana ha portat nous reptes a l’equip espluguí. La lliga acaba de començar, però el conjunt de la Conca vol acomiadar-se de la Quarta Catalana, i fer realitat l’esperat ascens a Tercera. No obstant això, des de la Unió Esportiva apunten que encara queda molt de treball per fer. Ascendir a Tercera seria un salt de qualitat no només per l’equip, sinó també per l’entitat.

Dos equips de la Conca a Quarta Catalana

La lliga al grup 24 de Quarta Catalana aquest curs serà més llarga perquè compta amb 18 equips, entre els quals dos són de la comarca: l’Espluga i el C.F. Montblanc “B”. Per tant, la comarca tornarà a viure de nou un derbi de futbol entre equips amateurs. El derbi de la primera volta es disputarà a l’Espluga, en la que serà la jornada 15 de lliga, concretament el 12 de gener. Altrament, el derbi de la segona volta es viurà al Josep Gomis el 24 de maig.