L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, van visitar aquest dimecres les obres de l’A-27 que s’estan realitzant a l’Alt Camp i a la Conca de Barberà.

Els dos batlles van voler comprovar in situ el ritme de les obres, que ara sembla que van a bon ritme. De fet, fa mesos que hi treballen, fins i tot a l’agost, i sembla que l’octubre serà la data en què definitivament comenci la perforació del túnel, com va anunciar el Ministeri de Foment va unes setmanes.

La visita va començar a Fontscaldes, a la zona de l’Alt Camp, on ja han acabat el viaducte i on està ja tot a punt per poder començar a foradar el túnel. “Ja tenen preparada la paret on han de començar a perforar el túnel. Ho vam veure molt avançat, està en condicions perquè qualsevol dia del mes d’octubre comencin a perforar com ens van dir la direcció de l’obra”, ha explicat Andreu en declaracions a Ràdio Montblanc i TAC12.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, parla de les obres.

Al cantó de Lilla, a la Conca de Barberà, si bé també hi treballen a un alt ritme, no està tan avançat. “Hi estan construint el terraplè i la boca del túnel a Lilla està més endarrerit, necessitaran un mes més per poder entrar el túnel”. Andreu destaca que “no havíem vist mai aquest ritme de treball, estem contents que evolucioni així l’obra“. Acaba dient que “si segueixen a aquest ritme és possible que l’any 2021 l’autovia estigui acabada”.