El primer equip d’hoquei de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga ha encetat aquest diumenge la nova temporada a la Segona Catalana amb una derrota a casa davant del CP Cubelles per 4 a 6. Tot i començar amb mal peu, l’equip es mostra il·lusionat, mirant la part alta de la classificació després de reforçar-se amb diversos jugadors locals.

Després de la temporada passada que “va ser molt dura”, en paraules de l’entrenador de l’equip, el reusenc Nori Boada, el primer equip espluguí comença ara el nou curs amb aires renovats i sentint-se més fort, la qual cosa els convida a marcar-se objectius més ambiciosos dels que han tingut en els últims anys. En aquest inici, Boada no ha parlat de la possibilitat de l’ascens, però sí que voldria situar l’equip a la part alta de la taula.

ÀUDIO: L’entrenador, Nori Boada, marca els objectius de la nova temporada

Un sènior carregat d’espluguins

Celebració del primer gol del partit (Foto: Gerard Bosch)

L’absolut compta amb una plantilla més llarga, i segurament més compensada que l’any anterior. Tot i això, l’estrena a la lliga, amb una notòria assistència d’aficionats, ha acabat amb derrota pels  verd-i-blancs malgrat haver obert el marcador. L’equip però ha deixat bones sensacions sobre la pista, tenint en compte que no havien disputat ni un sol amistós de pretemporada per agafar sensacions. Per Nori Boada, els espluguins són sòlids en defensa i amb potencial físic, però considera que l’equip ha de millorar la defensa en bola parada perquè pateix quan el rival domina el joc.

ÀUDIO: L’entrenador de l’Espluga valora la plantilla d’enguany