La Festa del soci del Casal de l’Espluga ja està en marxa i ho va fer aquest dissabte, 14 de setembre, amb una sardinada popular al menjador del Rei Caçador de l’Hostal del Senglar que va reunir un centenar de persones.

L’acte més destacat de la festa del soci del casal va ser diumenge amb l’obra de teatre “Brots” de la companyia Toni Albà. Centenars de persones van gaudir de l’obra de teatre de la Companyia Toni Albà al Teatre del Casal. La trama girava al costat de quatre professors, amics del difunt, que un dia es troben fent de mestres de cerimònia en el funeral homenatge d’un amic. L’obra està creada i interpretada per Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya.

Obra de teatre (Imatge: Eva Bonet)

La Festa del Soci d’enguany acabarà el diumenge 22 de setembre amb actuació i ballada popular a càrrec de la Cobla Contemporània, una activitat que es repeteix a causa de la bona rebuda que va tenir l’any passat amb sardanes modernes.