En l’últim capítol del programa Globus Sonda de TV3 va pujar al globus un dels empresaris més potents del país, Sergi Ferrer-Salat. No acostuma a concedir entrevistes, però, amb “Globus sonda” fa una excepció segons va explicar en el mateix programa.

Per primera vegada, un globus aerostàtic va emprendre el vol des d’un lloc tan emblemàtic com el monestir de Poblet i, des d’allà, Sergi Ferrer-Salat i Francesc Mauri van sobrevolar una Conca de Barberà que Candela Figueras coneix molt bé i que va recórrer per terra acompanyada d’una persona pròxima a l’empresari i a la seva lluita per preservar el medi ambient.

En aquest entorn inigualable, el programa va mostrar als espectadors la Conca de Barberà i els seus voltants, on es van veure imatges de la Serra de Prades, passant pel Castell de Riudabella, l’Espluga de Francolí i per l’escenari emblemàtic per excel·lència: el Monestir de Poblet.