Les primeres accions de la iniciativa “Tsunami Democràtic” han arribat a la Conca de Barberà en forma de pancarta i de cartells.

A la muralla de Montblanc s’ha penjat una pancarta on s’hi pot llegir: Canviem l’estat de les coses… . També s’han penjat diversos cartells on s’hi pot llegir el mateix lema. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha publicat a les xarxes socials una imatge on es veu la pancarta a la muralla.

‘Tsunami D’, el Tsunami Democràtic, és una iniciativa que es va presentar dilluns a les xarxes socials, sorgida de la societat civil i amb la complicitat de tots els partits independentistes i entitats. L’objectiu és de donar una resposta a la sentència que emetrà el Tribunal Suprem espanyol sobre el judici contra el procés. Aquesta resposta es fonamentarà en la lluita no violenta i en la desobediència civil