El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquesta tarda el municipi de Vimbodí i Poblet. Torra ha estat rebut a l’ajuntament abans de les 6 de la tarda per l’alcalde de la població, Joan Canela, també per regidors de govern i autoritats.

Després de firmar el llibre d’honor han visitat el Museu del Vidre amb demostració en directe de vidre bufat pel mestre vidrier Paco Ramos. Torra també ha experimentat de primera mà la tècnica d’elaboració del vidre bufat.

La visita del president de la Generalitat ha coincidit amb la setena edició del Festival de Música Antiga de Poblet. Aquest vespre Torra serà present a l’últim concert del festival de Jordi Savall. El concert d’aquest diumenge està dedicat a El Renaixement musical a Nàpols, i ofereix músiques dels Regnes Catalanoaragonès i Espanyol d’entre 1442-1598.