El comitè d’empresa del Pius Hospital de Valls asegura trobar-se en una “situació límit” aquest estiu. El centre hospitalari de referència de l’Alt Camp de la Conca de Barberà ha tancat el 25% dels llits aquest estiu i, des del comitè, manifesten que no s’estan cobrint les vacances del personal. “Hi ha menys gent, fent la mateixa feina”, ha resumit el president del comitè d’empresa, Robert Rosset a l’EFMR.

“Des de recursos humans ens diuen que no podem fer vacances o se’ns qüestionen”, ha dit Rosset, “el treballador treballa amb més pressió”, afegeix. Denuncien la “mala gestió” del Pius, de la residència i del sociosanitari.

ÀUDIO: Robert Rosset explica que se’ls qüestionen les vacances 

Per tot plegat, des del comitè demanen una reunió amb el Consell d’administració. Una petició que van fer a finals de juny i que encara no han obtingut resposta: “la voluntat és nul·la”, ha assegurat.

Gestió pública

Des del comitè d’empresa volen que el Pius, la residència i el sociosanitari passi a mans de la Generalitat perquè tota la gestió sigui pública. “Apostem per una sanitat pública de qualitat i única”, ha comentat Rosset. 

ÀUDIO: Robert Rosset reclama que el Pius passi a ser públic