Coincidint amb la Mare de Déu d’agost, diversos municipis celebren la seva festa major, entre els quals, Solivella. La festivitat arrencarà el dimarts 13 d’agost amb el concert de Liverpool String Quartet a l’església a partir de les vuit del vespre. L’endemà, hi haurà el tret de sortida oficial amb el pregó a càrrec la solivellenca Dolors Iglesias. A continuació, l’Esbart Dansaire del municipi farà una ballada.

El 14 d’agost acabarà a les 23.30 h amb la presentació de la cervesa solivellenca Solivirra. El 15 d’agost, a les 12 h es farà la missa cantada de Santa Maria a la parròquia i els actes seguiran a les 19 h amb el ball de tarda i posteriorment jove de l’Orquestra Titanium. Divendres al matí s’instal·larà el gran tobogan aquàtic. A les 18 h hi ha programada una activitat familiar amb l’espluguina Noe Gaya i a les 21 h la sardinada.

El dissabte 17 d’agost començarà amb la pedalada i l’esmorzar popular. Durant aquesta jornada també hi haurà jocs infantils gegants i correfoc a la nit. A les 20 h, la companyia Tratea Teatre representarà d’Oca a oca. Diumenge a les 08 h començarà el Campionat de Botifarra. Tres hores més tard, s’oferirà una ballada de sardanes i a les 17 h començarà el Correquintos. Dilluns 19 serà l’últim dia de festes amb jocs de cucanya a les 19 h i la cantada d’havaneres a les 22 h.

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE SOLIVELLA