Torna #Safrània365 i ho fa amb la primera edició de la Mostra de Cervesa Artesana que s’ha celebrat durant aquest divendres i dissabte a la vila ducal de Montblanc. 

En la primera Mostra de cervesa Artesana hi ha participat cinc productors de cervesa: Boixets, de Vimbodí i Poblet; La Montblanquina, de Montblanc; Segarreta, de Santa Coloma de Queralt; Les Clandestines, de Montferri, i Matoll, de Belianes. També s’hi ha pogut trobar els productes de proximitat de la cooperativa Fet a la Conca. 

L’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana ha anat acompanyada de la presentació de la cervesa oficial #Safrània365, una cervesa rossa artesana elaborada amb aigua de les muntanyes de Prades i safrà de la Conca de Barberà. Els tastos es van realitzar amb uns gots commemoratius. 

La Mostra també es va pensar per als més petits amb dos tallers: “Com i amb què s’elabora la cervesa?”, amb la Segarreta, que va permetre que poguessin conèixer els cereals o tastar el most, i “Art en vidre”, on els més petits van poder posar en pràctica la seva part més creativa pintant sobre ampolles de cervesa.