Un any més el Casal de l’Espluga de Francolí celebrarà la festa del soci amb les sardanes i l’obra de teatre “Brots” de la companyia Toni Albà com a principals apostes.

La Festa del Soci 2019 se celebrarà els dies 14, 15 i 22 de setembre amb diverses activitats. La primera serà el dissabte 14 de setembre a les 9 de la nit al Jardí dels Francolins amb una Sardinada Popular.

Enguany l’aposta de l’obra de teatre es repeteix amb “Brots” de la Companyia Toni Albà, que es representarà el diumenge 15 de setembre a les 7 del vespre al Teatre del Casal. La trama gira al costat de quatre professors, amics del difunt, que un dia es troben fent de mestres de cerimònia en el funeral homenatge d’un amic. L’obra està creada i interpretada per Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya.

Obra de teatre Brots (Imatge: Companyia Toni Albà)

La Festa del Soci d’enguany acabarà el diumenge 22 de setembre amb actuació i ballada popular a càrrec de la Cobla Contemporània, una activitat que es repeteix a causa de la bona rebuda que va tenir l’any passat amb sardanes modernes.