Des del divendres, 2 d’agost, fins aquest dimarts, la localitat de Vimbodí ha viscut immersa en un programa d’actes intens, obert a tots els públics i que han recollit molt bones xifres d’acollida. Entre els actes més seguits d’aquest cap de setmana, destaquen cites com la Trobada Gegantera, l’espectacular Correfoc pels carrers del centre, els concerts de vespre i nit, els vermuts musicals i els inflables infantils i els jocs aquàtics per la canalla. 

Avui, dimarts, és un dels dies centrals de la Festa Major, una jornada que ha començat amb el Grup de Geganters i Grallers des de la Plaça Major fins a la Plaça de l’Església, seguida de l’ofici solemne. Aquesta nit, a partir de les 22 hores, el castell de focs d’artifici i el concert, a càrrec del grup La Teta Clara, clouran els actes de la Festa Major.

En total, el municipi haurà acollit més de 30 activitats per a grans i petits, en el que és una de les jornades festives més importants de l’any i que arriba poques setmanes abans de les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents,que tindran lloc del 7 al 9 de setembre i que enguany coincideixen amb el 75è aniversari de la restauració de l’ermita i de la imatge de la verge, i de l’inici de la festa mateixa.

“Vam començar els actes de la Festa Major amb molta il·lusió i els finalitzem amb aquest sentiment reforçat. Han estat uns dies bons per a facilitar la trobada amb la ciutadania”, sosté Joan Canela, alcalde de Vimbodí i Poblet, que destaca que el programa d’actes s’han confeccionat “amb l’objectiu de trobar actes per a tothom i d’augmentar el caràcter inclusiu d’unes festes que són de tots”.