El CF Montblanc disputa, aquest dijous, el primer partit de la pretemporada. Després que l’equip tornés a la feina divendres passat, ara enceta la seva participació als partits de la pretemporada. L’encontre és contra el FC Borges, a partir de les 8 del vespre al Municipal Josep Gomis de Montblanc.

Aquest, però, no serà l’únic partit que juga el Montblanc aquesta setmana. El dissabte, els montblanquins es desplaçaran, a la 7 de la tarda, en un amistós al municipal de Valls contra el FC Atlètic Valls.

Serà, per tant, una bona oportunitat per a l’afició del Montblanc de conèixer i veure sobre el camp els nous fitxatges. El club ha fet tres incorporacions per al curs 2019-20: Eric Garcia vingut del UE Valls, Arnau Gil i Alejandro Palomares procedent de La Pobla de Mafumet B.

El CF Montblanc jugarà un mínim de cinc partits de pretemporada

El CF Montblanc jugarà durant l’agost contra CF Juneda, el FC Albi i UD Salou. L’equip d’Albert Pérez i Antonio Morató preparà fort els jugador per la temporada 2019-20 a Segona Catalana