Ensenyar nocions bàsiques de la producció radiofònica i endinsar els curiosos en el món de la comunicació és l’objectiu del nou taller d’iniciació a la ràdio que organitza l’Espluga Audiovisual el pròxim dimecres 31 de juliol. La formació pràctica s’oferirà d’11 a 1 del migdia als estudis de l’Espluga FM Ràdio.

INSCRIPCIONS AL TALLER

El taller de ràdio donarà a conèixer els perfils de tècnics de realització, locutors i redactors. Així, la iniciativa s’adreça a qualsevol persona que vulguin iniciar-se en el món de la ràdio o del periodisme, només cal formalitzar la inscripció a través del portal EFMR.cat.

La voluntat de l’Espluga Audiovisual és potenciar l’interès al voltant de la comunicació per donar entrada a nous col·laboradors/es que vulguin implicar-se en els projectes en el marc de l’Espluga FM Ràdio.