El festival Griu torna aquest dissabte 13 de juliol a Santa Coloma de Queralt. Aquest esdeveniment barreja música i comerç per quart any consecutiu amb activitats per a tots els públics i està organitzat per Comerç de Santa Coloma.

Una sessió de ioga i un taller de taitxí i dansa oriental donaran el tret d’inici al programa d’actes a les 9 i a les 10 del matí. A les 11 h tindrà lloc una masterclass de zumba. A les 12 del migdia, el grup Set de Veu posarà la música al vermut musical.

A la tarda seguiran les activitats amb un espectacle infantil amb Karaoke Kids a les 18.30 h. Una hora més tard, més música amb La Guinegueta. La festa s’acabarà a les 23 h amb el grup de música mestissatge Segonamà i el DJ C Llau que punxarà música dels anys 80 i 90.

A més a més, entre les 11 i la 1 del migdia, hi haurà portes obertes a l’antiga botiga de Cal Jaume Punto i durant tot el matí es farà el concurs Patrimoni als aparadors per buscar les peces del fons de l’Associació Cultural Baixa Segarra.

finalment, entre el 8 i el 13 de juliol, els establiments de Comerç Santa Coloma repartiran 1.300 vals per entrar en un sorteig d’una televisió, un joc de maletes de viatge i un lot de productes de la comarca.