La Urbanització Carreras ha celebrat aquest cap de setmana la festa del barri per tots els veïns i veïnes. Des de divendres fins al diumenge hi va haver diverses activitats per a totes les edats, com el ball de nit, la festa de l’escuma o cinema infantil a la fresca.

Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns de la Urbanització Carreras, van començar divendres al vespre amb cinema a la fresca amb crispetes, a continuació la primera nit va acabar amb discomòbil. Ja dissabte a la tarda es va celebrar el parc infantil amb els jocs tradicionals i inflables que van amenitzar la tarda.

A la nit es va viure un dels actes més esperats de la festa, el sopar a la fresca que reuneix tots els veïns de la Urbanització Carreras. Per acabar el dissabte, Set D Veu va fer ballar els assistents al gran ball de Festa Major del barri, per finalitzar la festa hi va haver disco mòbil.

La programació del diumenge es va dedicar als més petits amb la festa de l’escuma i la guerra de pistoles d’aigua. Finalment, un vermut musical posava punt final a la festa.