Un any més, Barberà de la Conca, s’ha omplert de vehicles clàssics per celebrar la Festa de la Benzina. La jornada que s’ha celebrat aquest diumenge, 7 de juliol, ha acollit diversos vehicles clàssics i peculiars.

La vuitena edició de la Festa de la Benzina ha començat amb el tradicional esmorzar a la cooperativa de Barberà. Posteriorment i en comitiva han sortit tots els participants a realitzar una ruta. Al migdia un cop arribat tots els participants a la plaça del sindicat han exposat els vehicles i s’ha fet un dinar amb tots els assistents que ha posat el punt final a aquest esdeveniment. En el dinar també s’ha repartit un record per cada vehicle per haver assistit a la trobada.

En la 8a edició de la festa de la Benzina i trobada de vehicles s’han pogut veure les col·leccions de 600, també els Citroën 2CV, cotxes peculiars com porsches, cotxes americans, etc.