Des d’aquest dilluns 1 de juliol, la Bibliopiscina torna a estar en funcionament a l’Espluga de Francolí, per tercer any consecutiu. Una iniciativa que any rere any apropa als usuaris de la Piscina Municipal de l’Espluga les lectures més refrescants.

Durant els mesos de juliol i agost la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, posa a l’abast de tots els usuaris de la Piscina Municipal la possibilitat de fer ús del servei de préstec de revistes, còmics i contes infantils, dins el recinte de la piscina. El servei estarà disponible de dilluns a divendres, en horari de 16 h a 19 h.

ÀUDIO: Nuri Estadella. bibliotecària de l’Espluga, parla sobre les activitats de la Bibliopiscina

La Bibliopiscina vol apropar i facilitar la lectura i els llibres als banyistes d’una manera lúdica i també apropar i donar a conèixer els serveis bibliotecaris. Des de la bibliopiscina es compta amb recursos literaris molt diversos, entre els quals podem trobar-hi novel·les, revistes, poesia, teatre, contes, còmics …, i a més a més, al llarg de la temporada s’aniran oferint diferents activitats com ara contacontes o tallers.