Amb l’objectiu de sumar noves veus i tècnics a la graella de programació de l’Espluga FM Ràdio, l’Espluga Audiovisual ha obert les inscripcions per a nous col·laboradors/es que es vulguin sumar als projectes audiovisuals de la nova temporada que començarà al setembre. Les persones interessades poden apuntar-s’hi mitjançant un formulari web fins al 15 d’agost.

La participació a través de l’Espluga Audiovisual es pot fer en programes de ràdio, com a locutor o tècnic de so, o en diferents projectes audiovisuals elaborant continguts informatius, fotografies o vídeos per a les xarxes socials i el portal web.

El formulari també permet fer propostes de formats de programes o projectes que podrien tenir cabuda en l’EFMR. Una opció pensada per a aquelles persones que tinguin idees, però no disposin de la disponibilitat per executar-les.

Vols fer ràdio?

L’Emissora municipal i l’Espluga Audiovisual encaren ja la temporada 2019/2020, que serà la 36a de la història, després d’un curs en què ha ofert una trentena de propostes de creació pròpia amb la participació d’unes quaranta persones voluntàries, a més a més dels professionals de l’EFMR. De l’equip en destaca la confluència de persones de diferents generacions.

L’entitat ofereix formació a les noves incorporacions

El taller de tècnica i realització de ràdio als estudis de l’Espluga FM Ràdio (Foto: Elisabet Todoran)

L’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local, l’Espluga Audiovisual, vol seguir renovant i ampliant l’equip de col·laboradors i, per això, ofereix formació gratuïta i introducció als mitjans de comunicació públics de l’Espluga a persones majors de 12 anys, d’arreu de la Conca de Barberà i altres comarques, sense necessitat de tenir cap titulació ni coneixement previ.

L’Espluga Audiovisual agrupa mig centenar de professionals i col·laboradors que, sense ànim de lucre, fan possible l’extensa programació i cobertura de la ràdio espluguina com a mitjà de comunicació multiplataforma.

L’EFMR no s’atura aquest estiu

https://www.facebook.com/esplugafmradio/videos/2074178896025306/?__xts__[0]=68.ARAJqx_pbjXXsCbrL7Whx_OhfHyPuHeAIQMy25YJzzFFNf9H4OKku2NRHQwdnBUf02IEeh_SMDcTbOc0dL-5fVIQyaItNMQzgg7ZIrCxSUaT3MnH4kZo9eFL6rThzgW4MC5OVUCLdBQXeSBSBkPYKXSuj_aVnIGOriNFR2oGWPwOi3idTVQUG1LN6mbShgMrAtI1-ETxy6usxrk_dT1P1SiOoRtq0_cDBWUBVsr3y8LOzDhWjDJem5YBhYL3sHdK9A0HK0mBwe1WlDSvpLbQuQB4qrnwGjAwCKDUD5ifLkUe5yrqeLKAXaRm1dV6OFdcrPaumTgjAlXL1Yjikr-Mt8A9GsacgvS1z_fdmA&__tn__=-R

En paral·lel amb la preparació de la nova temporada, durant el mes de juliol l’EFMR i l’EA ofereixen una programació especial d’estiu. Una de les apostes és el magazín dels dissabtes, Ignorant l’Estiu, liderat per un equip de joves col·laboradors. Encara més joves són els protagonistes dels debats d’ètica de l’Institut Joan Amigó que s’afegeixen en l’oferta estiuenca de l’emissora. També es manté la Conca al Dia, el Xerrar va bé i el Musikades en versió d’estiu.