El passat dissabte 15 de juny va tenir lloc, a la Sala d’Actes de l’edifici municipal de Forès, la presa de possessió dels membres de la corporació municipal, elegits en les passades eleccions municipals del dia 26 de maig.

L’acte va començar a dos quarts de sis de la tarda i comptà amb una àmplia afluència de públic, format per veïns i veïnes que no es volien perdre aquesta diada tan assenyalada. Amb aplicació d’una estructura molt protocol·lària, el secretari de la corporació, n’Antoni Jiménez Garcia  va iniciar l’acte constituint la mesa d’edat. La presidenta de la mesa va ser la regidora Casilda Fabregat Farré i el vocal el regidor Julià Josep Plaza Briansó, la persona més gran i la més jove dels electes.

Un cop demanades i comprovades les credencials per part de la mesa, es va procedir a prendre jurament del càrrec a tots els electes. A continuació, la presidenta va demanar qui es presentava dels membres de la corporació per ser alcalde o alcaldessa de municipi. El regidor Julià Josep Plaza Briansó en va ser l’únic aspirant. Un cop realitzada la votació nominal, per unanimitat, es va proclamar Julià Josep Plaza Briansó alcalde del municipi per aquesta nova legislatura.

Seguidament el nou alcalde va donar la paraula als regidors i a les persones assistents a l’acte.

I per finalitzar l’acte l’alcalde va dirigir unes paraules a tots els presents tot donant les gràcies per ser elegit i tot donant a conèixer els principals eixos del que seria la legislatura 2019-2023, que es vertebrarien al voltant de mesures centrades en seguir impulsant el creixement i desenvolupament del municipi en totes les seves vessants, per tal d’assolir cotes de major benestar per a tots els seus habitants i visitants.