Aquest dilluns s’ha presentat el camp de treball per a joves de 14 a 18 anys d’aquest estiu, que tindrà lloc a l’entorn natural de l’ermita de Sant Josep del 15 al 26 de juliol. A l’acte de presentació hi han assistit el regidor Santi Porta, Judit Albalat, tècnica de Joventut del consistori montblanquí, i Núria Foguet, tècnica de Medi Ambient del mateix ajuntament.

El treball a realitzar consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural de l’ermita de Sant Josep. Són feines que no requereixen el coneixement d’habilitats especials. A més, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

Els participants es dividiran en grups per dur a terme diverses tasques, i també es redactarà un diari del camp de treball, així com es recolliran i seleccionaran les fotografies realitzades durant el dia. L’horari de l’activitat és de 9 del matí a 1 del migdia.

Ermita de Sant Josep

L’ermita de Sant Josep i els seus entorns juguen un paper primordial com a espai de lleure i de difusió dels valors ambientals. També és el punt de partida dels possibles itineraris a realitzar. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Montblanc té la voluntat de fer millores en aquest espai tant proper al municipi, així com vetllar per la difusió dels valors naturals dels nostres espais, l’embelliment del paisatge, la protecció i la conservació del ric patrimoni cultural i natural i fomentar l’atracció de visitants.

Sant Josep és una àrea de lleure on s’hi poden trobar diverses fonts i una gran diversitat natural.

Inscripcions

Les inscripcions al camp de treball, adreçat a joves de 14 a 18 anys, es poden fer des d’avui dilluns 17 de juny fins el dia 28 de juny a l’Ajuntament de Montblanc. El preu per a apuntar-se és de 30 euros.