Després de diferents negociacions mantingudes pels tres partits polítics sarralencs durant les darreres setmanes, Sarral tindrà un govern de coalició durant els propers 4 anys. D’aquesta manera, Josep Amill, no continuarà al capdavant del municipi, tot i haver guanyat les eleccions municipals amb 325 vots i 4 regidors. Això és degut al pacte realitzat entre Fem Poble, amb 287 vots i 3 regidors, i la FIC amb 217 vots i 2 regidors.

Els propers dos anys, Santi Fornés, de la FIC, estarà al capdavant del consistori, i els darrers dos anys governarà Victoria Cañis, de Fem Poble, convertint-se així, en la primera alcaldessa sarralenca. Per tant, Amill tanca dues legislatures de treball pel municipi on ha destacat entre d’altres, la feina feta i l’impuls donat a la indústria de l’alabastre després de la celebració del centenari de l’obertura del primer taller modern d’alabastre a la vila. A més, s’ha sanejat el consistori i s’ha donat suport a la indústria sarralenca, posicionant així el municipi com un dels destacats a nivell agrícola i industrial.

Tal com manifestaven representants d’ambdós partits, es creu que aquest pacte és el millor per Sarral així com per les seves pedanies, Montbrió de la Marca i Vallverd. L’objectiu principal és treballar de valent pels tres municipis aportant un canvi a millor i un nou aire per Sarral.