El municipi de Forès ha celebrat aquest dissabte la desena edició del certamen ‘Forès, Poesia i Música’. Com bé diu el seu nom, el certamen és una jornada atapeïda de poesia amb poetes locals i de música en què enguany hi ha participat Pau Riba com a cap de cartell.

El Mirador de la Conca ha celebrat per desè any la jornada de poesia i música, en què enguany l’escriptora montblanquina Came Martí ha estat la padrina que va inaugurar el certamen a dos quarts d’onze del matí. A primera hora també es va presentar el llibre commemoratiu Forès, 10 anys de poesia i música, on s’hi recullen 38 poemes de diferents autors que han participat en les passades edicions.

L’acte central del desé aniversari ha estat la música en directe a càrrec de Pau Riba, que va presentar el seu darrer disc, LP Dioptria. En la jornada també hi van participar la companyia Elèctrica Dharma, que va posar en escena ‘Flamarada’, la seva última obra després d’uns anys d’aturada de la formació catalana.

En l’apartat de poesia del festival els poetes i poetesses com el filòleg Jaume Huch; del poeta montblanquí Pau Civit, dels poetes Josep Pedrals i Carles Pedregosa o la poetessa i cantautora Noel Biniés van participar en recitar.